Tio saker som inte är rock'n'roll

1. BONO
Han är irländsk, han har tinnitus och han är känslig för starkt ljus.
Säga vad man säga vill om Bono, men han är lika rock and roll som en kinesisk mingvas

2. BURZUMS NYA FRILLA

image1
Vad fan?

3. RELATIVITET
Visst, visst, allt är relativt. Förutom rock and roll. I rock and roll är det allt eller inget som gäller, antingen demolerar du skit eller så får det vara! Du kan inte bara klappa till gitarren lite, det är inte så sensationellt.
Du måste svinga den högt upp i luften och med ett våldsamt vrål och några riktigt fula ord slå sönder den i så många bitar som möjligt.
Lev snabbt, dö hårt.

4. HOMOSEXUALITET

Missförstå mig inte nu, det finns inget mer rock and roll än en riktigt fet balle. Det är heller inte något fel med två ballar.
Problematiken när vi kommer till homosexuallitet är just det att det är så himla gay. Rock and roll är inte gay.
Sångaren Rob Halford från bandet Judas Priest är nog den kändaste homosexuella rockmusikern.
Judas Priest är inte rock and roll, de är gay.

5. ROB HALFORD

Gay gay gay.
Fast han är ganska cool.
Men inte fan är han rock and roll.

6. LIGHT-PRODUKTER
Det är som vanliga produkter bara det att de är mindre rock and roll och mer gay. Rock and roll skall vara farligt och upprorsfullt.
Desto mer fett och socker, desto mer rock and roll.

7. KVINNOR
Kvinnor är som män bara det att de har inga kukar. Kukar är rock and roll, de är liksom inte relativa. Kukar är antingen där eller inte, och om de är där så knullar de sönder dig.
Kvinnor har ingen Y-kromosom. Y-kromosomer är rock and roll.

8. IITALIEN

I Italien bor det bögar, bönder och brudar.
Det är de tre Bna, det är inte rock and roll.

9. ROBERT WELLS
Hahahahahaha! Vilken jävla barnrumpa.

!0. BARNRUMPOR

Ursäkta mig men vad fick dig att tro att barnrumpor är rock and roll?
Pedofili är inte rock and roll. Töntar är inte rock and roll. Mesar är inte rock and roll. Barn är inte rock and roll. Rumpor är inte rock and roll, även fast avföring är ganska rock and roll.
Så för att summera ihop det här med barnrumpor, om det fanns någon motsats till rock and roll så hade nog barnrumpor blivit en lovande kandidat.

Sydafrikas kolonialhistoria

Jag fick som uppgift för något halvår sedan att skriva en del i en landrapport, det skulle handla om Sydafrikas kolonialhistoria.
Nu är det så här att jag lämnade in skiten i tid men det blev tydligen inte godkänt, så nu sitter jag här halv tolv natten till sista inlämningsdagen och för att inte bli tvungen att gå ut och mörda ikväll så skrev jag en liten avrundning på texten för att få ut lite agressioner.
Detta är ett litet smakprov av min landrapportsdel. Enjoy!



för att summera detta till en lite mer intressant och givande text så skall jag skriva exakt samma sak igen fast mer kortfattat, möjligtvis det dummaste man kan göra i en sån här situation.

För ungefär 350 år sedan påbörjades en löjligt lång serie av ointressanta och menlösa händelser där svarta blir förtryckta, för att sedan försöka sluta bli förtryckta vilket inte fungerar och det hela slutar med att de blir mer och mer förtryckta. Detta är väldigt ointressant.

Jag har en vän som en gång förklarade för mig att han inte har några speciella åsikter kring salthalten i ett smörpaket.
Föregående mening är hundra procent påhittad och det ligger ingen som helst verklighetsförankring i det förutom just att om det vore sant, hade det varit ungefär lika intressant och givande som sydafrikas kolonialhistoria.
Det mest intressanta med sydafrikas kolonialhistoria är hur otroligt ointressant den faktiskt är, detta blir paradoxalt nog till ett ganska intressant ämne. Hur ointressant kan en 350 år lång historia vara?
Jag kan tyvärr inte svara på just den frågan men jag förutser att sydafrikas kolonialhistoria skulle kunna tillhöra top tio i de mest ointressanta händelserna någonsin i världshistorien.
Jag skulle helt uppriktigt kunna gissa mig till att de första miljoner åren när jorden hade skapats är mer intressant, även fast det då inte fanns något liv som helst, på den tiden fanns trots allt inte boerna, troligtvis det mest ointressanta folkslag någonsin.
Grejen med boerna är att de är vita och de är oturligt nog bosatta på ett ställe med massa svarta invånare. Förstår ni? Det är liksom allt. De är vita, de bor i afrika och de är antagligen också ganska överviktiga.

Man skulle kunna ta världens mest intressant händelse, trycka in en boer någonstans i bakgrunden och helt plötsligt vill ingen veta ett dyft av skiten.


Det här med boerna får mig osökt att tänka tillbaka på den tiden då man var ett litet spädbarn. Man var ett spädbarn, punkt slut. Man kunde inte tänka, man kunde inte prata och man minns knappt något från den tiden. Det var hur som helst en mycket ointressant tid av sitt liv skulle jag kunna tänka mig.

En annan parallell jag drar mellan boer och ens tid som spädbarn är det faktum att när man var ett spädbarn, var man ett sådant jävla helvete för sina föräldrar. Man spydde, bajsade, grät hela nätterna och var i stort sett menlös.
Boer är också rakt igenom jävliga, de skiter i allt och alla, förnedrar svarta, är ungefär hundra år efterblivna inom moral och etik, våldtar säkerligen statistiskt sett mer än vad en hälsosam människa bör göra och till råga på allt har de även orsakat mig så mycket, mycket lidande genom den tid jag skrivit den här uppgiften.
Jag skulle nog också kunna tänka mig att de har ett otroligt jobbigt och fult språk, detta kommer jag inte för allt smör i Småland eller alla våldtäktsmän i Dalarna ta reda på då jag kommer göra allt som står i min makt att hålla mig borta från denna vidriga folkgrupp.


Det här är inte en blogg.

Det är en samling med sanningar.

RSS 2.0