GIVE IT ALL

So now it's on.
Min sista fylla innehöll allt vad en bra fylla skall! Vi drack massa öl, dansade, rökte, jag kladdade på massa fula killar, ljög och var jävlig, skallade folk, skränade Dan Berglund och självfallet spydde jag också på bussen hem :)
Det jobbiga var bara det att jag på fyllan råkade köpa ett ciggpaket, vilket resulterade i att jag hade ett fullt paket som jag blev tvungen att försöka röka upp idag.
Jag gjorde mitt bästa men när klockan var elva hade jag fortfarande sex kvar, jag gick helt sonika ut och kedjerökte upp alla på fyrtiofem minuter.
Jag var så nära på att spy när jag tände den sista men jag tänkte att om jag inte lyckades med att röka alla innan klockan tolv så skulle jag absolut inte kunna motivera mig att hålla mig ifrån alkohol, tobak och koffein en längre tid.

Lyckligtvis är min favoritdrog fortfarande tillåten. Den kommer i många olika former och förpackningar (t.ex. http://www.youtube.com/watch?v=TOOKkj7Uz7A&feature=related , http://www.youtube.com/watch?v=TOOKkj7Uz7A&feature=related och http://www.youtube.com/watch?v=3tHAL0zAYI0&feature=related
Men det här är en som taggar mig som fan just nu: http://www.youtube.com/watch?v=8I4nNj1r4uQ

Kommentarer
Postat av: Elnaz

nu äru ren

2008-08-25 @ 01:20:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0